De 6 Bästa Europeiska Resmålen För Sommaren

 


Europa är en kontinent med många olika kulturer, fantastisk natur och ett utsökt kök. Om du letar efter den perfekta sommarsemestern ska du åka till Europa! Det finns nästan oändliga möjligheter i Europa, men vi har valt ut våra sex favoriter som utgångspunkt. Dessa destinationer kommer inte att göra dig besviken oavsett om du är ute efter en storstadssemester eller ett äventyr i naturen! Som en följd av detta kan du förbereda dig på att ha ett Wanderlust-värdigt äventyr.

1.Santorini, Grekland

De grekiska öarna är en vacker plats. Sommarsemestern står i fokus i var och en av de här berättelserna. Den strålande solen, den salta brisen och de vackra vita husen med karmosinröda tak. Men eftersom du inte kommer att vara den enda där, anländer du i maj till början av juni och september om du kan. När du vill fånga solnedgången vid Oia kommer det fortfarande att vara behagligt varmt men mindre vansinnigt.

När du besöker ön Santorini kan du tillbringa lata dagar på de röda och svarta sandstränderna samt på den arkeologiska platsen Akrotiri. Att hyra en fyrhjuling är det bekvämaste transportsättet (även om du bör ha hjälm på dig!).

Från Santorini går det regelbundet färjor till många öar, bland annat Mykonos, Ios och Kreta. Du kan lätt ta dig till resten av de grekiska öarna därifrån. Ta med dig en kabinväska eller en liten resväska. Stora väskor butik är en onödig olägenhet. Det finns gott om övernattningsställen, så välj det som passar din stil och budget.

2.Paris, Frankrike

Ljusets stad kommer alltid att vara en klassisk sommarsemesterdestination. Paris är vackert när som helst på året, men det är något speciellt med att promenera längs trädkantade boulevarder och picknicka i offentliga parker när vädret är varmt.

Eiffeltornet, Notre Dame-katedralen, Louvren och andra stora sevärdheter bör finnas med på din resplan om du besöker Paris för första gången. Men ägna inte hela resan åt sightseeing! Ta dig tid att koppla av på ett kafé, strosa runt på marknaderna och titta på folk från en parkbänk.
Naturligtvis finns det inget sätt att besöka Paris utan att smaka på några av landets finaste rätter. Från salta crepes till söta macarons finns det något för alla vid bordet. Om det är möjligt, avsluta din måltid med en efterrätt!

3.Barcelona, Spanien

Barcelona är den perfekta blandningen av strand och stad, vilket gör det till en perfekt sommarsemesterplats. Njut av dina dagar med att slappna av på stranden, bada i Medelhavet och besöka olika konstmuseer och gallerier.

När det blir mörkt kan du bege dig till La Rambla för att äta läckra tapas och sangria. Eller om du känner dig äventyrlig kan du kolla in någon av de många nattklubbarna! Se bara till att vara säker och akta dig för ficktjuvar.

Barcelona är en stor stad, så det är bäst att utforska den till fots eller med kollektivtrafik. Bekväma skor krävs om du ska gå mycket. 

4.Prag, Tjeckien

Med en lång historia är Prag en fascinerande stad. Om du är intresserad av att se slott, katedraler och andra gamla monument är detta den perfekta platsen för en sommarsemester. Prag är också känt för sitt pulserande nattliv, så det finns mycket att göra efter att solen gått ner.

När du besöker Prag bör du alltid ha en karta med dig. När du utforskar staden är det möjligt att gå vilse. Bekväma skor är nödvändiga om du kommer att gå mycket. Dra nytta av de gratis attraktionerna om du försöker spara pengar!

5.Rom, Italien

Kombinationen av utsökt mat, konst, historia och arkitektur som gör Rom till ett av de bästa semestermålen i Europa beror på dess enastående balans mellan mat, konst, kultur och byggande. Vädret i juni till september är behagligt till varmt med temperaturer mellan 28-31 °C, vilket gör denna europeiska huvudstad till ett måste under sommaren.

Vandra på Roms gator och du kommer att hitta romerska ruiner runt varje hörn. Bland de största attraktionerna du kommer att vilja se är Colosseum, Vatikanstaten och Fontana di Trevi. Och glöm inte att smaka på äkta italienska rätter!

6.Venedig, Italien

Sommaren är den bästa tiden att besöka Venedig eftersom det är en unik stad byggd på kanaler. Det är perfekt för att koppla av och njuta av miljön eftersom vädret inte är alltför varmt.
I Venedig finns det olika saker att göra, till exempel att utforska Markusplatsen. Det går att åka gondol genom kanalerna vid Markusplatsen. Naturligtvis går det inte att besöka Venedig utan att smaka på några av de bästa italienska köken!

Resekontrollista för att besöka Europa under sommaren:
  • Packning: Håll din resväska lätt och packa bara det nödvändigaste. Du kommer att gå mycket, så bekväma skor är ett måste. Se till att du har kabinväskor med dig. Det finns många väskor butik, som erbjuder kabinväska rea eller så kan du köpa väskor på nätet också.
  • Budget: Europa kan vara dyrt, så se till att spara ihop innan du åker. Det finns gott om gratis sevärdheter, så utnyttja dem!

  • Museer: Många av de bästa museerna i Europa är gratis, så se till att besöka dem!

  • Väder: Det kan vara varmt i Europa på sommaren, så se till att packa solskyddsmedel och en hatt.

  • Dokument: Glöm inte ditt pass! Du behöver också ett visum om du planerar att stanna i Europa i mer än 90 dagar.
Det var allt! De sex bästa europeiska semesterorterna på sommaren finns listade nedan. Så vad väntar du på? Det är en fantastisk tid att boka din resa!

Comments

Popular posts from this blog

Allt du behöver veta om väskor för bärbara datorer

Välja den bästa läderbagaget för att få en bra stil år 2021

Välja lätta resväskor för en effektiv resa