Hur köper man resväska set?


Kofferset, carry-ons och många andra typer av bagage har många gemensamma saker. De flesta av de gemensamma sakerna är att de i allmänhet levereras med en vagn, inklusive handtag och hjul. De har alla lämpliga dragkedjor för effektiv förvaring. 

Oavsett om du planerar att ge resväskor som gåva under den här semesterperioden eller om du helt enkelt behöver köpa ett nytt resväskor set till din nästa semesterresa, måste du behöva förstå skillnaden mellan resväskan och resten av resväskor-seten. 

Det bästa sättet att ta reda på det perfekta resväskor är att ta hänsyn till resultatet av denna undersökning, som innehåller en rapport från 65 000 konsumenter. Enligt rapporterna ägnar respondenterna mest uppmärksamhet åt resväskornas hjul och hållbarhet. Det uppskattas att mer än 27K medlemmar i undersökningen fann resväskorna tillfredsställande med dess hållbarhet visade sig vara den största faktorn för övervägande. 

Dessutom finns det många fler faktorer som du kan överväga för att köpa rea resväskor set för din nästa semesterresa. Här är listan att tänka på när du köper resväskeset. 

Hjul 

De flesta bagagesetterna finns numera med hjul. Men du måste hitta de mest robusta hjulen som klarar av slitage och slitage för den kommande framtiden. Generellt sett gillar resenärer att köpa resväskor med fyra hjul eftersom de kan snurra möblerna dygnet runt, vilket gör dem lättare att flytta och bära på vilken plats som helst. 

Resväskor med fyra hjul 

Med fyra hjul kan du enkelt flytta det tunga bagaget framför eller bakom dig. Det är också mycket lätt att flytta in på flygplatser, järnvägsstationer och många andra platser. De får lätt plats på trånga ställen. Men det finns också en nackdel med bagage med fyra hjul. När du har en slinga kan bagaget lätt rulla iväg och du kan missa resväskan. 

Tvåhjuliga resväskor

Det tvåhjuliga resväska set å andra sidan rör sig bara framåt och bakåt. Dessutom är de tvåhjuliga resväskorna mindre ergonomiska än resten av de fyrhjuliga resväskasetterna. De är mindre spinner och du kanske inte ens rör dig snabbt eller bättre med röjning av trottoarkanter och rullning på trottoarer, jämn yta. 

Robusthet

Resväskan ska vara tillräckligt stark för att klara de tuffaste resorna. Resväskan ska hålla handtaget vid maximal kapacitet. För maximal styrka bör handtaget inte skakas när man drar. Det kan uppstå små skador på handtaget på en helt återanvändbar resväska. När du drar i väskan ska du kontrollera att rörelsen är jämn och ta bort handtaget.

Täckningen

Titta på bagageset omslag. Som de flesta husägare säger, när du tänker på mjukt bagage, välj middag eftersom det är lätt och du kan lägga något annat ovanpå det. Det får inte rivas eller slitas sönder med en kniv. Den mest hållbara? Aluminiumprodukter. Men det är det mest allvarliga.

Antal gångjärn

Noll själar. Om glidaren går sönder under resan kan det orsaka huvudvärk. Kontrollera därför ditt bagage innan du köper. De finns i två former, ett halsband och en bur. Kedjan har en rad med två glidande tänder, vanligtvis gjorda av metall. Den är bättre och starkare än den roterande glidaren, som vanligtvis roterar på två lämpliga polyesterplattor. Det är ännu svårare att bryta den flytande kedjan i resväska. Pennan kan användas för att göra en rund penna. Vissa smarta köpare anser också att denna glidare är ett mått på väskans övergripande kvalitet, så du kan ta en närmare titt. Märket YKK Zipper anses vara det mest pålitliga reglaget på marknaden.

Rotation av hjulet

De fyra hjulen är monterade på utsidan och kan lätt skadas på grund av svår hantering. För att få den att passa bättre ska du se till att bromsarna sitter ordentligt på hjulen. Efter slitage blir däcken spröda. Se till att hjulen roterar ordentligt och håller sig på plats. Skaka försiktigt med händerna. De två hjulen har bakhjul för att förhindra att de går sönder. Liksom skridskorna på insidan roterar de också fram och tillbaka, vilket resulterar i en 360 graders rotation.

Lämplig storlek

Bärremmar ingår. Glöm inte taggar, etiketter eller annonser där det står "officiell kontakt". Det är inte alls officiellt. Det finns inga regler för manuell placering av varor. Restriktioner fastställs av flygbolaget självt och kan variera från flygbolag till flygbolag. Dessutom visade en undersökning av kundrapporter att 9 av 11 uppmätta typer överskred tillverkarens krav.

Slutliga tankar

Mät etiketterna för hand och se till att alla komponenter som ytterväska, hjul och handtag sitter i resväskan. Du kan hitta billigt bagage hos Vaskan, som anses vara en av de bästa hamnarna för att uppfylla dina resebehov. Du hittar resväskor, resväskor, plånböcker, plånböcker, plånböcker och alla typer av bagage som passar dina behov.

Comments

Popular posts from this blog

Välja den bästa läderbagaget för att få en bra stil år 2021

Allt du behöver veta om väskor för bärbara datorer

Välja lätta resväskor för en effektiv resa